Toorme töötlemine

Toorme kohale toimetamine, toorme sortimine, toorme töötlemine (külmutamine, vürtsidega töötlemine, soolamine).

Külmutamine

   Meie käsutuses on 2 õhkkülmutuskambrit –45 °C ja 2 külmutuskambrit toiduainete säilitamiseks temperatuuril kuni –25 °C.

Kiirkülmutuskamber (temperatuur – 45 °C), võimaldab külmutada kuni 60 tonni ööpäevas. Kiirkülmutuskambri töötamise ajal kontrollitakse külmutusprotsessi pidevalt nii kohapeal kui ka kaugjuhtimise teel. Paigaldatud IP-temperatuuriandurid võimaldavad meil jälgida kambri tööd, kaasa arvatud reguleerida kaugjuhtimise teel külmutusseadmete tööd.

Vürtsikilu

Valmistame vürtsikilu 5 - või 10-kilostes ämbrites. Valmistatakse ainult tellimisel.

Ladustamine

 

 

 

 

 

3 kambrit kogumahutavusega 450 Euroopa kaubaalust võimalusega hoida temperatuuri kuni –25 °C.

2 säilituskülmkambrit (kuni –25 °C) mahutavad kokku 450 tonni kala. Mis puudutab teisi toiduaineid, siis meil on vaja teada pakendi ja toodete mõõtmeid. Igasse kambrisse on samuti paigaldatud andurid ning kaugjuhitavad kontrollimis- ja juhtimissüsteemid. See võimaldab meil olla alati kursis toodete seisukorra ja temperatuuriga.

Copyright © 2015- Neofish Kümhoone OÜ

3

rida kaugjuhtimise teel külmutusseadmete tööd.

.